Openingstijden

Enkele dagen gesloten in mei


Beste klant,

Wij willen u graag op de hoogte brengen van enkele belangrijke wijzigingen in onze openingstijden en bezorging gedurende de maand mei. Als familiebedrijf streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden, en we willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent over eventuele vertragingen of sluitingsdagen.

Allereerst willen we u laten weten dat ons bedrijf de komende dagen in mei gesloten zal zijn. Dit is onder andere vanwege de viering van Hemelvaart op donderdag 18 mei. Houd er rekening mee dat bestellingen die vóór 15:00 uur op 17 mei geplaatst worden normaal gesproken op 19 mei geleverd worden. We willen u echter attenderen op mogelijke vertragingen vanwege de drukte bij PostNL, onze bezorgpartner. We adviseren u om rekening te houden met een iets langere levertijd.

Daarnaast willen we u informeren dat ons bedrijf gesloten zal zijn op donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei in verband met de trouwerij van onze oprichter, Jeroen. We willen deze speciale gelegenheid vieren als familie, en we hopen op uw begrip voor deze tijdelijke sluiting. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat de communicatie hierover duidelijk is, zodat er geen verwarring ontstaat.

Tot slot willen we u laten weten dat we op maandag 29 mei gesloten zijn vanwege Tweede Pinksterdag. Houd er rekening mee dat PostNL op deze dag ook geen bezorgingen zal doen. Als gevolg hiervan worden bestellingen die op woensdag 23 mei vanaf 15:00 uur worden geplaatst pas op 30 mei verwerkt. We willen u vragen hier rekening mee te houden bij het plaatsen van uw bestellingen.

Om mogelijke verwarring te voorkomen, zullen we deze informatie ook duidelijk communiceren op onze website. We raden u aan regelmatig onze website te raadplegen voor updates met betrekking tot openingstijden en bezorging.

We waarderen uw begrip en geduld tijdens deze periode van sluiting en gewijzigde bezorging. We streven ernaar u de best mogelijke service te bieden en kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn zodra we weer open zijn.

Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *