Uncategorized

Tijdens Carnaval zijn wij gesloten.

Als Brabants familiebedrijf hechten wij niet alleen waarde aan hard werken, maar ook aan het koesteren van plezierige momenten. Deze combinatie van inzet en plezier motiveert ons het hele jaar door om de uitstekende service te bieden waar we bekend om staan.

In het kader van het vieren van zowel hard werken als plezier maken, kondigen we met plezier aan dat we tijdens de carnavalsperiode even een adempauze nemen. Van 11 tot en met 13 februari zullen we gesloten zijn voor reguliere orders en afhalingen. Maar maak je geen zorgen, gedurende deze dagen kun je nog steeds bestellingen plaatsen. We zullen echter de verwerking van orders hervatten en afhalen mogelijk maken vanaf woensdag 14 februari.

We grijpen deze gelegenheid ook aan om extra liefde toe te voegen aan het verwerken van de bestellingen op 14 februari, Valentijnsdag. Want net zoals we toegewijd zijn aan het leveren van kwaliteit, doen we dat ook met een vleugje liefde.

Bedankt voor je begrip en we kijken ernaar uit om na deze korte pauze met vernieuwde energie weer voor je klaar te staan!

Met vriendelijke groet,

Het team WTElectric.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *