Informatie

Drukte bij PostNL, uw pakket kan vertraagd zijn.

We willen je graag op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen bij PostNL Helaas hebben we vernomen dat er momenteel vertragingen zijn opgetreden in het bezorgproces, waardoor sommige pakketjes later aankomen dan normaal.

Normaal gesproken streeft PostNL ernaar om uw bestelling die op werkdagen voor 15:00 uur worden besteld, de volgende dag te bezorgen. Dit is een belofte die ze in het verleden consequent hebben waargemaakt, maar recentelijk hebben ze moeite gehad om aan deze verwachtingen te voldoen.

Hoewel het moeilijk is om precieze aankomsttijden te voorspellen tijdens deze vertragingen, verzekert PostNL ons dat ze er alles aan doen om de pakketjes zo snel mogelijk te bezorgen. Ze vragen klanten om begrip en geduld tijdens deze buitengewone omstandigheden.

Als je een pakketje hebt besteld en je merkt dat het vertraging oploopt, raden we je aan om de Track & Trace-informatie van PostNL regelmatig te controleren. Dit geeft je een actueel overzicht van de status van je pakketje en eventuele updates met betrekking tot de bezorging. Graag willen wij jullie vragen om bestellingen die vertraagd zijn te melden nadat uw pakket 3 werkdagen zijn vertraagd.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om te wachten op een bestelling, vooral als je erop rekende dat deze de volgende dag zou aankomen. We hopen echter dat je begrip hebt voor de uitdagingen waarmee PostNL momenteel wordt geconfronteerd en dat je weet dat ze hard werken om de service zo snel mogelijk te herstellen.

We zullen de situatie bij PostNL nauwlettend volgen en je op de hoogte houden van eventuele verdere ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *