Openingstijden

De komende drie weken is het niet mogelijk om bestellingen op te halen.

Naar aanleiding van de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken en het oplopen van Covid-19 besmettingen, hebben we als organisatie besloten om het ophalen van bestellingen niet meer mogelijk te maken. We begrijpen dat dit voor sommige klanten een verandering kan betekenen, maar het is een noodzakelijke maatregel om de veiligheid van ons personeel en onze klanten te waarborgen.

Ons magazijn blijft wel open om bestellingen te verwerken en te versturen. We hebben strenge maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat ons personeel veilig kan werken, zoals het dragen van mondmaskers en het regelmatig desinfecteren van werkruimtes. Bovendien werken we zo veel mogelijk vanuit huis om het aantal mensen in ons magazijn te minimaliseren.

We begrijpen dat deze maatregelen ongemakken kunnen veroorzaken en we willen onze klanten bedanken voor hun begrip en geduld in deze tijden. We hopen dat deze maatregelen bijdragen aan het beperken van de verspreiding van het virus en dat we zo snel mogelijk weer terug kunnen keren naar een situatie waarin we elkaar weer veilig kunnen ontmoeten.

We zullen deze maatregelen ten minste de komende drie weken handhaven en evalueren voordat we beslissen of we verdere wijzigingen moeten doorvoeren. We zullen onze klanten op de hoogte houden van eventuele veranderingen in onze werkwijze.

Ondanks deze veranderingen blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van elektrische voertuigen en duurzame energie. We begrijpen hoe belangrijk deze technologieën zijn in de overgang naar een duurzame toekomst en we zullen ons blijven inzetten om onze klanten te ondersteunen in deze overgang.

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze Covid-19 maatregelen of onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en we zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren.

Laten we samenwerken om deze pandemie te bestrijden. Bedankt voor uw begrip en steun tijdens deze moeilijke tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *