Uncategorized

Gewijzigde openingstijden rond hemelvaart

Beste klanten van WTElectric.nl,

Met Hemelvaart in het vooruitzicht willen we jullie graag informeren over onze gewijzigde openingstijden en de verzending van bestellingen in de komende week.

Op donderdag, 9 mei, zijn wij gesloten vanwege Hemelvaart. Dit betekent dat onze winkel die dag niet toegankelijk zal zijn en dat er geen klantenservice beschikbaar zal zijn.

Daarnaast willen we jullie laten weten dat onze klantenservice op vrijdag, 10 mei, gesloten zal zijn. Maar maak je geen zorgen, bestellingen geplaatst tussen woensdag 8 mei, 15:00 uur, en vrijdag 10 mei, 15:00 uur, worden nog steeds verwerkt! Deze bestellingen worden op vrijdag verzonden via PostNL en we verwachten dat ze op zaterdag worden geleverd.

We hopen dat deze informatie jullie tijdig bereikt, zodat eventuele planningen of verwachtingen die jullie hebben met betrekking tot onze diensten niet verstoord worden. Mocht je toch nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om jullie te helpen.

Wij waarderen jullie begrip en wensen jullie een fijne en ontspannen Hemelvaartsdag toe!

Met vriendelijke groet,

Het team van WTElectric.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *