Uncategorized

Bestellingen volgen via de website zonder een klantaccount!

Op WTElectric.nl hebben we een veelgevraagde nieuwe functie geïntroduceerd! Vanaf nu kunt u uw bestelling volgen, zelfs als u zonder account heeft besteld. Ons team heeft hier hard aan gewerkt en na uitgebreid testen hebben we deze functie succesvol geïmplementeerd op onze website!

Bovenaan de pagina vindt u de titel “Traceer uw bestelling”, en onderaan het klantenservice-menu staat deze optie ook vermeld. Door hierop te klikken, wordt u naar de betreffende pagina geleid. Het is zeer eenvoudig: vul simpelweg uw e-mailadres in (indien u een apart e-mailadres voor de factuur hebt opgegeven, dient u deze ook in te vullen) en het bestelnummer. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar alle gegevens van uw bestelling, inclusief verzendinformatie, worden weergegeven indien uw bestelling reeds verzonden is. Wij streven ernaar om bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog te verzenden. Mocht dit niet lukken, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling tot twee weken vooruit te plannen tijdens het bestelproces.

Traceer uw bestelling bij wtelectric. Nl
Traceer uw bestelling bij WTElectric.nl, nieuwe pagina voorbeeld hiervan.

In de komende dagen zullen wij deze pagina verder uitbreiden met de meest gestelde vragen! Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan horen wij dit graag van u. Ook zijn wij benieuwd naar uw mening over deze functie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *